Jaktklubb

cropped-JKV_8698-193.jpg

Game Club West (GCW) är en medlemsbaserad klubb som erbjuder medlemmarna olika event, konferenser och föreläsningar tillsammans med olika aktiviteter. Erfarenhetsutbyte är en viktig del i verksamheten. Konferens/föredrag kombineras med aktiviteter som segling, skytte, jakt, matlagning, mm där medlemmen väljer något av våra aktivitetspaket.

Klubben främjar gott kamratskap, diskretion och trivsel mellan klubbens medlemmar. Som medlem får man ta del av erbjudanden från olika samarbetspartners samt kan logga in på vår hemsida där alla aktiviteter erbjuds. Medlem blir man genom rekommendation av minst två medlemmar samt i samband med köp av något av våra paket. Vi värnar om en gemytlig trevlig samvaro i gott sällskap.

 

Game Club West (GCW) är en jaktklubb där vi strävar efter att ha bra jakter med lagom mycket vilt. Vi erbjuder ett antal jakter per säsong där varje medlem har möjligheten att boka sex tillfällen alternativ byta en egen bokning genom att ha med en gäst.

Vi värnar om hög etik och säkerhet samtidigt som vi sätter trevligt umgänge i centrum. Det skall vara trevligt och säkert att träffa sina kamrater ute i skogen och på fälten.

På jakterna serveras frukost och lunch och vi är begåvade med en fantastisk klubbkock som förgyller våra jaktdagar. Vi äter alltid lunch när vi jagar fågel och självklart är det kött som vi själva har lagt ner.